Retourneren

Retourneren / bedenktijd

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, wordt aan u gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van het product vanaf uw adres naar ons magazijn zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket; raadpleeg de website van uw vervoerder voor exacte tarieven of ons online retourportaal.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via klantenservice@123fotolijsten.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel of per mail koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier of via klantenservice@123fotolijsten.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.