Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

BetaalwijzeBetaalkosten
IDEALGratis
BankoverschrijvingGratis
BitcoinGratis
Belfius Direct NetGratis
ING Home’PayGratis
KBC/CBC BetaalknopGratis
BancontactGratis
SOFORT BankingGratis
Billink€ 0,99

Payment Service Prodiver

Betaalmogelijkheden Mollie

De betalingen via 123Fotolijsten gaan via Payment Service Provider Mollie.

Mollie is een van de Collecterende Payment Service Providers in Nederland. Het bedrijf kan alle soorten betalingen voor je afhandelen zoals iDEAL, creditcards, sepa direct debit, bankoverschrijvingen, Paypal, Bancontact (België) en Sofort (Duitsland). Het bedrijf verzorgt naar eigen zeggen voor 24.260 merchants de verschillende soorten transacties en staat bekend voor een flexibel dienstverlening en transparantie.

Mollie staat garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd en door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling.

Achteraf betaling

Billink logoWilt u liever eerst het product in huis hebben voordat u betaald? Dat kan! Door middel van Billink kunt u ook achteraf betalen bij 123Fotolijsten. Billink stuurt u via de mail de factuur, die u binnen 14 dagen dient te betalen. Als u gebruikt maakt van achteraf betaling via Billink wordt er € 0,99 in rekening gebracht.

Let op: Billink is alleen mogelijk voor Nederlandse klanten. Als u gekozen heeft voor achteraf betalen, maakt u het geld dan alstublieft over met de gegevens die u via Billink heeft gekregen.